E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 
AUTÓIPARI WEBES
KATALÓGUS ÉS
RENDELŐ SZOFTVER
A Web-Catalogue egy olyan kombinált katalógus és megrendelési felület, amelyet azonnal lehet az ügyfeleknek prezentálni és egyesíti magában a TecDoc adatok megbízhatóságát, minőségét és választékát a közvetlen rendelési rendszerrel, akár a TecCom rendszeren keresztül is.
ELEKTRONIKUS
KERESKEDELMI
MEGOLDÁSOK
A WV-Shop célja a magyar kis- és középvállalkozások támoga- tása modern elektronikus kereskedelmi és ügyviteli meg- oldásokkal.
WEBFEJLESZTÉS,
WEBOLDAL KARBANTARTÁS
HOSZTING
Internetes tartalomszolgálta- tás, web alapú fejlesztések és Windows alapú alkalmazás- fejlesztés. Fő profilunk egyedi kereskedelmi célú szoftverek fejlesztése, honlapok készíté- se, CMS rendszerek üzemelte- tése, karbantartása és ezekhez kiegészítő modulok fejlesztése.
AZ AUTÓIPAR ELEKTRONIKUS
SZABVÁNYAI
A TecAlliance a nemzetközi autóalkatrész piac vezető informatikai megoldása. Az új cég 2013-ban, a TecDoc, TecCom és AuDaCon cégek egyesítéséből jött létre.

A Fejlesztők Háza Kft., mint magyarországi viszonteladó értékesíti a TecCom, TecDoc, TecRMI (AuDaCon) termékeket.
SZERVIZ INFORMÁCIÓK, TECDOC ADATOKKAL
A TecSzerviz hatékony online szolgáltatási csomag, amiben együtt kínáljuk a szervizek munkamenetéhez szükséges TecDoc cikk adatokat, a TecRMI (AuDaCon) technikai adataival.

BEMUTATKOZUNK

1997 óta vagyunk jelen az internet világában. Fő profilunk az internetes tartalomfejlesztés, adatbázisok és felhasználói programok készítése, valamint az alkalmazásfejlesztés, ezen belül elsősorban az adatbázis használatára épülő, WEB-es környezetben elérhető felhasználói felületek és WEB alapú kereskedelmi szoftverek készítése. Teljes kivitelezést garantálunk partnereinknek, beleértve a grafikai tervezést és megjelenítést is.

FOLYAMATAINK

SPECIFIKÁCIÓ

TERVEZÉS

FEJLESZTÉS

TESZTELÉS

ÁTVÉTEL

A sikerhez két dolog kell: egy jó ötlet és egy csapat, amely megvalósítja azt. Ha Önnek van egy jó ötlete, mi kitaláljuk, hogyan lehet igazán profi és felhasználóbarát megoldásokkal egy minden ízében XXI. századi weboldalt vagy webes alkalmazást készíteni, amely hosszú távon kiszolgálhatja ügyfelei vagy weboldal látogatói igényeit. A megvalósítás nem a programozással kezdődik, annál sokkal korábban: közösen kialakítjuk az elkészítendő weboldal kinézetét, vázát és funkcióit és megtervezzük Önnel a kommunikációs mechanizmusokat is. Az egyes munkafázisokra helyezve az egér kurzort, megtekintheti azok tartalmát.
A munka első fázisa a specifikáció (a követelmények és elvárások összegyűjtése) és a weboldallal / alkalmazással kapcsolatos minden információ összegzése. Az elvárások között szerepelhet technikai vagy a felhasználói élménnyel kapcsolatos követelmény, meghatározhatók bizonyos elemek, amelyek a felhasználók regisztrációját, vagy éppenséggel az értékesítési folyamatok támogatását hivatottak támogatni, illetve definiálhatók olyan kommunikációs mechanizmusok, amelyekkel a weboldal látogatók könnyebben irányíthatók azon tartalmak felé, amelyeket meg szeretnénk osztani velük.
A tervezés során a specifikációban leírt célok szerint építjük fel az oldalt: a menü struktúrától, a tartalom elhelyezésén át egészen az új, közösségi funkciók beillesztéséig. Fontos, hogy megbízóink is lássák ezen célok megvalósulását, ezért a tervezési folyamatba igény szerint bevonjuk őket, folyamatos workshop-ok segítségével olyan tervet kialakítva, amely minden érintett fél teljes megelégedésére tarthat számot.
Az elkészített fejlesztési terv alapján nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapatunk összeállítja a fejlesztési időtervet és elvégzi a szükséges fejlesztési feladatokat. A Fejlesztők Háza Kft. rendelkezik minden szakemberrel, amely egy jó weboldal elkészítéséhez szükséges. Adatbázis specialista, PHP-szakértő, CSS-tervező, grafikus és flash-designer is az ügyfél rendelkezésére áll a projekt során.
Az elkészült weboldal szigorú minőségbiztosítási szűrőkön halad keresztül, mielőtt ügyfelünk átvenné tesztelésre: külön tesztelő csapatunk biztosítja, hogy az Ön alkalmazása kiállja még a legszigorúbb próbákat is. A funkciók tesztelése mellett próbára tesszük a weboldalt biztonsági szempontból is, így Önnek nem kell félnie az illetéktelen behatolók által okozott lehetséges károktól.
A projekt lezárása az átvétellel történik: kiértékeljük a projekt lefutását, az előzetesen kitűzött célok teljesítését, illetve megpróbálunk egy jövőképet, életutat kialakítani az alkalmazásnak, az esetleges jövőbeli fejlesztések, elképzelések felvázolásával.