E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

WEBFEJLESZTÉS

A Fejlesztők Háza Kft. számos európai multinacionális nagyvállalat felkérésére készített már üzleti rendszereket, adatbázisokat vagy kibővített szolgáltatásokat nyújtó honlapokat. Minden projekt esetében alapkövetelmény a kiemelkedő minőség, megbízhatóság, egyedi megoldások, speciális szolgáltatások és magas színvonalú grafikai kivitelezés. A cég egyedi honlap- és alkalmazás fejlesztésen kívül nagy tapasztalattal rendelkezik még CMS (tartalomszolgáltató) rendszerek feltöltésében, üzemeltetésében és karbantartásában, illetve különböző kész rendszerekhez új modulok gyártásában és integrálásában.

Webes és .NET alapú alkalmazásfejlesztés

Az egyszerűbb weboldalaktól a teljes céget és partnereit kiszolgáló, bonyolultabb intranetes megoldásokig sok mindenre kínálunk megoldást. Az internet alapú programok mellett operációs rendszerből futtatható programokat is készítünk, amelyekkel Ön internetkapcsolat nélkül is elérhetővé teheti ügyfelei számára termékkatalógusát.

webfejlesztésFejlesztőrészlegünk legfőbb termékei az eCommerce-alapú B2B és B2C webes rendszerek, amelyek személyre szabhatóak és vállalatirányítási rendszerbe integrálhatóak. A személyre szabhatóság kiemelt fontosságú nálunk: Ön nem csak az alkalmazás megjelenését, de a benne lévő üzleti logikát is messzemenőkig testre szabhatja, így biztosítva, hogy a kialakult üzletmenete könnyedén átültethető legyen elektronikus útra. A bevezetéshez – a technikai tanácsadás mellett – projektmenedzsmentet és szakértői szolgáltatást is nyújtunk.

Weboldalak tervezése és kivitelezése

Céges weboldalt szeretne? Elege van abból, hogy nem találják meg ügyfelei az interneten? Szeretné jobban kiaknázni az internetes megjelenésben rejlő előnyöket? Mi biztosítjuk Önnek, hogy cége a XXI. századi kihívásoknak megfelelve, a legmodernebb eszközöket felhasználva jelenjen meg az interneten és weboldalát ne csak kommunikációs eszközként, de a sikeres üzleti működés egyik alappilléreként használhassa.

Az Ön weboldala lehet egyszerűbb, „statikus” oldal, amely bemutatja cégét, de kialakíthatunk bonyolultabb, adatbázis alapú oldalt is, amelybe Ön feltöltheti termékkínálatát és partnerei számára automatikusan értesítéseket küldhet a kínálat változásáról. Amennyiben Ön egy termékkel vagy termékcsoporttal kívánja megismertetni közelebbről látogatóit, ajánljuk a minden weboldalba beépíthető flash-alapú minisite-okat, amelyek interaktív funkciókkal és lenyűgöző animációkkal mutatják be az Ön termékeinek előnyeit.

Internetes tartalomszolgáltatás

Számunkra fontos, hogy partnereink honlapja és netes alkalmazásai megfelelő technikai háttérrel legyenek kiszolgálva. Hogy még inkább megkönnyítsük ügyfeleink dolgát, tőlünk a honlap és alkalmazásai mellé megkaphat mindent, ami az ilyen szolgáltatásokhoz szükséges

  • Domain regisztrálás
  • Domain fenntartás és kezelés
  • Webtárhely biztosítás a weboldalhoz és alkalmazásaihoz
  • E-mail fiókok és aliasok létrehozása és kiszolgálása

Nálunk mindent egy helyen intézhet és nincs szükség bármiféle egyeztetésre külső szereplőkkel, amennyiben bármin változtatni szeretne! Ezzel biztosítjuk azt is, hogy Önnek ne kelljen napokon keresztül intézkednie, telefonok és levelek garmadáját küldenie, hiszen ha bármi probléma adódik, csak nekünk kell szólnia.

CMS és egyéb tartalomkezelő rendszerek készítése, feltöltése, karbantartása és fejlesztése

webfejlesztésWeboldal üzemeltetésen belül cégünk ellátja több nagyvállalat CMS (tartalom menedzser) rendszerének feltöltését és üzemeltetését, illetve lehetőség szerint ezen rendszereket a későbbiekben kiegészítjük új modulokkal, mini alkalmazásokkal. Az évek folyamán nagy nemzetközi cégek részére folyamatos szolgáltatást biztosítottunk és büszkén mondhatjuk el, hogy ezidáig minden multinacionális ügyfelünk megelégedésére tettük ezt, hiszen még egy partnerünk sem hagyta el cégünket az elmúlt évek alatt, akik minket bíztak meg honlapjuk kezelésével és karbantartásával.

Két legnagyobb partnerünkkel a Robert Bosch Hungary-vel és a Nissan Közép- és Kelet-Európai Régióközpontjával az évek folyamán még szorosabbá vált a kapcsolatunk és a CMS rendszerek üzemeltetésén kívül már kiegészítő oldalakat, modulokat és kérdőíveket is készítettünk a honalapjaikhoz és ezek intergrálását is megoldottuk a kész honalprendszerbe. Ezen kiegészítő modulokat jelenleg is cégünk szolgálja ki.