E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

TecAlliance

A TecCom GmbH, a TecDoc GmbH és az AuDaCon AG németországi anyacégek fúzióját követően a TecAlliance GmbH 2013. július 1-jén alakult meg. Így már együttes erővel dolgozunk azon, hogy a független autóalkatrész piacot még hatékonyabbá tegyük és csökkentsük a költségeket a kereskedelmi láncolatban.

TecRMI (korábban AuDaCon)

TecRMI a gyártók által hitelesített adatokat szolgáltat a szervizek részére. Az adatok között szerepelnek többek között: szervizadatok, technikai adatok, munkaértékek, munkafolyamat normaidők, hibakódok, beépítési útmutatók, vin (alvázszám) kereső, műszaki adatok, munkafolyamatokhoz kapcsolódó gyári cikkszámok, grafikus kereső.

TecDoc

A TecDoc egységesített cikkszám adatbázisa (helyettesítő cikkszámokkal) és az arra épülő katalógus a gyártótól a szervizig a kereskedelmi lánc minden résztvevőjének kínálja szolgáltatását. A standard telepíthető és böngészőből elérhető katalógus a szervizek és a nagykereskedők számára a pontos cikkazonosítást megkönnyíti, a keresztreferencia adatok segítségével hatékonyabbá teszi. A TecDoc adatbázis ügyviteli rendszerbe, illetve kereskedelmi rendszerekbe (zárt és nyitott megrendelő rendszerbe és webshop-ba) történő integrálása estén gyorsítja a pontos cikkazonosítást és csökkenti az elveszett rendeléseket a helyettesítő cikkszámok segítségével.

TecCom

A TecCom által nyújtott B2B rendszer összeköti az autóalkatrész gyártók ügyviteli rendszereit az importőrök rendszereivel. A web service technológiájú interface vagy egy kliens program segítségével az importőr B2B rendszeréhez kapcsolódó felhasználók láthatják az importőr saját raktárkészletét és az importőrök beszállítóinak raktárkészleteit is. Így gyorsítható az értékesítés folyamata, növelhető az eladási hatékonyság és csökkenthető a lost sales a TecCom rendszert használók számára.