E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

ÜGYFELEINK

GÁZMEGTAKARÍTÁS.HU

GÁZMEGTAKARÍTÁS.HU
A gázmegtakarítás.hu egy olyan – a Robert Bosch Kft. termotechnikai üzletága által indított – weboldal, amely környezet- és energiatudatosságra ösztönzi a látogatókat és igyekszik bemutatni a cég által forgalmazott termékek hasznosságát. Az oldal dinamikus felépítésű, a megbízó által adminisztrálható és főként flash-alapú animációkat tartalmaz.

NSCEE KFT.

NSCEE KFT.
Cégünk 2006 óta tartja karban a Nissan Sales Central and Eastern Europe Kft-hez tartozó weboldalakat. Az oldalak jelenleg 4 nyelven érhetők el: cseh, lengyel, magyar és szlovák. Cégünk a karbantartás és tartalomfeltöltés mellett kiegészítő modulokat és kreatív marketing anyagokat is fejleszt, illetve kisebb háttérben futó alkalmazásokat szolgáltat számukra, mint például az árlista és a speciális ajánlat modulok.

PIZZA MARZANO

PIZZAMARZANO
A Fejlesztők Háza Kft. egyik legismertebb munkája a nagy népszerűségnek örvendő Pizza Marzano étteremlánc weboldalainak megtervezése és kivitelezése. Az oldal angol és magyar nyelven is elérhető és a kínálat változásának függvényében folyamatosan frissül

Robert Bosch Kft.

HUNGAROCOLOR KFT.

GELDBERG KFT.