E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

MAGUNKRÓL

1997 óta vagyunk jelen az internet világában. Fő profilunk az internetes tartalomfejlesztés, adatbázisok és felhasználói programok készítése, valamint az alkalmazásfejlesztés, ezen belül elsősorban az adatbázis használatára épülő, WEB-es környezetben elérhető felhasználói felületek és WEB alapú kereskedelmi szoftverek készítése. Teljes kivitelezést garantálunk partnereinknek, beleértve a grafikai tervezést és megjelenítést is.

magunkról 2002 őszétől kezdte munkáját a Fejlesztők Háza Kft. új üzletága, amely 9 országban a TecCom GmbH magyarországi és délkelet-európai hivatalos képviseletét látja el. A TecCom GmbH által kifejlesztett TecCom b2b elektronikus kereskedelmi platform egy olyan egyedülálló rendszer az autóiparon belül, amely egyesíti a legnevesebb gyártókat és kereskedőket. Idő közben a Fejlesztők Háza elnyerte az autógyártók által létrehozott közös katalógusprogram, a TecDoc magyarországi és bulgáriai kizárólagos képviseleti jogát, így az értékesítés mellett ezen országokban a támogató funkciókat (vevőszolgálat, helpdesk) is a Fejlesztők Háza Kft. látja el.

A több mint 15 éves rendszerfejlesztési múlt, a több mint 30 fős csapat, valamint az elégedett magyar és nemzetközi ügyfelek mutatják a Fejlesztők Háza Kft-ben koncentrálódó szakértelem jelentőségét és európai szintű elismertségét.

 

FILOZÓFIÁNK

A Fejlesztők Háza Kft. elkötelezett híve a szabadpiaci kereskedelmet támogató infrastrukturális megoldások európai uniós normatívák szerinti fejlesztésének. Törekszik arra, hogy multinacionális vállalatokkal ápoljon kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat, és nemzetközileg elismert rendszereket hozzon létre. A Fejlesztők Háza Kft. célja többek között olyan elektronikus "B2B" és "B2C" kereskedelmi megoldásokat fejleszteni megbízói számára, melyek megfelelnek a XXI. századi elvárásoknak és az aktuális magyar, valamint nemzetközi ügyviteli jogszabályoknak.