E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

KKV START INNOVÁCIÓ

2020-1.1.1-KKV-START-2021-00504

Támogatási összeg: 19 798 248 Ft

Támogatási intenzitás: 60%

Megvalósítási időszak: 2021.12.01 – 2023.03.31

SZERZŐDÉS CÍME: Betegedukációs informatikai rendszer fejlesztése

SZERZŐDŐ NEVE: Fejlesztők Háza Korlátolt Felelősségű Társaság

Megvalósítási helyszín: 1142 Budapest, Szőnyi út 50/A.

 

A projekttel a célunk egy automatizált kommunikációra épülő betegedukációs és terápiamenedzsment rendszer kifejlesztése volt és pilot programban történő bevezetése.

A software felhasználói célcsoportja: a kórházakkal és egyéb egészségügyi intézményekkel kapcsolatba kerülő, pszichés betegségekkel küzdő gyermekek és azok családtagjai.

A software használatával edukációs témájú üzenetküldő szolgáltatást vehetnek igénybe a kórházi kezelés befejezését követően. Ezen szolgáltatás keretében betegségükkel, terápiájukkal kapcsolatban kapnának ellenőrzött, minőségi információkat.

A software a kórházból kikerülő betegek és választható módon hozzátartozóik részére üzenet sorozatokat küld, amelyeket a betegségükhöz vagy terápiájukhoz kapcsoltan, testreszabott szakmai szempontok alapján állít össze. Az üzenetek küldése választható módon, meghatározott gyakorisággal, e-mail vagy üzenetküldő szolgáltatás formájában történik.

A projekt 16 hónapos keretében létrejött rendszert pilot jelleggel a gyermekek lelki és fejlődési problémáinak megoldási területén, így a klinikai és egészségpszichológia, valamint a fejlődés- és gyermekpszichológia területén vezetjük be. Ezen páciensek életében kiemelten fontos szerepe van a betegedukációnak, valamint e korcsoport nyitott a digitális rendszerek nyújtotta szolgáltatások felé.

 

KKV START INNOVÁCIÓ