E-mail: info@fejlesztokhaza.hu
Telefon: +36-1-464-3193
 

ÜGYFELEINK

AUTOTECHNA

AUTOTECHNA
A szlovákiai székhelyű Autotechna több száz országos partnerével vezető szerepet tölt be az ország autóalkatrész kereskedelmében. A cég 2009-ben választotta a web-Catalogue rendszert elektronikus kereskedelmi megoldásának, amelyet a helyi fejlesztésű ügyviteli rendszerébe teljes körűen integrált. Jelenleg az ügyfelek kiszolgálása és az elektronikus kereskedelmi folyamatok nagy része a rendszeren keresztül történik.

REGNEMER

REGNEMER
A szlovén piacon elsőként választotta a cégünk által fejlesztett elektronikus kereskedelmi rendszert, mely implementálásra kerül a nagykereskedő B2B rendszerébe.

TEX-KO

TEX-KO
A bolgár piacvezető autóalkatrész nagykereskedője is a cégünk által fejlesztett katalógusprogramot választotta.

RUNE

RUNE
Románia egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi cégének on-line és off-line B2B és B2C katalógus és kereskedelmi rendszere, amely a TecDoc adatbázis motorját használja a termékek kiválasztásánál és a Fejlesztők Háza Kft. által fejlesztett web-Catalogue elektronikus kereskedelmi program segítségével szolgálja ki ügyfeleit és rögzíti a rendeléseket.

COMTRON

BARTOG
A szlovén piacon vezető pozíciót betöltő, többek között ügyviteli és B2B rendszereket forgalmazó és szolgáltató szoftvercégnél az ügyviteli és a B2B modulokba történő implementáció van folyamatban.

BARTOG

BARTOG
A COMTRON ügyvitelis céggel az idei év első közös projektje, a katalógus B2B, majd az ügyviteli rendszerbe történő implementációja.

VPT-Group KFT.

VPT-Group KFT.
A vezető hűtés, fűtés és klíma specialista.